Is jouw netwerk
klaar voor de
toekomst?

Hou de veiligheid van je netwerk
proactief up-to-date.

Je wilt een netwerk dat je bedrijf ondersteunt en met je meegroeit. Een netwerk dat zo is ingericht dat het alle risico’s opvangt, ook als die risico’s tijdens de implementatie nog hypothetisch waren. Je wilt een toekomstbestendig netwerk waar je op kunt vertrouwen.

Nu is het moment om je netwerk proactief aan te laten sluiten op je security- en governanceplan. Hoe geef je gasten veilig toegang tot je netwerk? Hoe monitor je alles actief? En waar kun je nog optimaliseren? Bij 2source4 helpen we je op weg naar een proactiever en efficiënter netwerkbeheer.

Download nu onze gids:
Proactief netwerkbeleid: hoe veilig is jouw netwerk?

Onze experts vertellen aan de hand van een stappenplan, tips en voorbeelden uit de praktijk hoe je jouw netwerk up-to-date houdt. Zo kun je blind vertrouwen op je netwerk en wordt het een drijvende kracht in plaats van een beperkende.

In deze gids:

– Stappenplan voor een succesvolle netwerkinnovatie
– Tips en inzichten van experts
– Concrete voorbeelden uit de praktijk

Vragen over de efficiency en
veiligheid van je netwerk?

Geïnteresseerd in een objectieve analyse?

2source4 implementeert, optimaliseert en monitort netwerken en ontzorgt organisaties op het gebied van IT. Als kennispartner zorgen wij ervoor dat jouw netwerk in orde is en in orde blijft.

Dat doen we door een scherpe, objectieve analyse te maken. Onze experts brengen de uitdagingen en prioriteiten voor je netwerk in kaart en doen heel gericht aanbevelingen. Neem contact op via contact@2source4.com en vraag een vrijblijvende netwerkcheck aan.

Luuk van den Ende
2source4

W www.2source4.comE contact@2source4.comT +31 33 299 0994
Einsteinweg 33E – 3752 LW Bunschoten-Spakenburg – Netherlands